Winterrestaurant

Ons Wintterrestaurant is officieel geopend!

In tegenstelling tot andere jaren zal er dit jaar jammer genoeg niet met de hele familie of vriendengroep getafeld kunnen worden in de parochiezaal van Everberg. Maar niet getreurd, wij hebben een aangepast coronaproof concept klaargestoomd om onze werking én kamp toch te kunnen financieren en u toch van onze heerlijke maaltijden te laten genieten in uw eigen bubbel.

Dit jaar organiseren wij dus vol enthousiasme een afhaal/delivery editie waarbij de keuze kan gemaakt worden om uw maaltijden af te halen (in tijdsloten) of uw maaltijden aan huis te laten leveren voor een kleine meerprijs. Op 20 en 21 februari 2021 staan wij klaar om jullie te voorzien van onze superlekkere vers-gemaakte gerechten van soep, voorgerecht en hoofdgerechten tot dessert. Al de gerechten zijn nog zelf op te warmen zodat u nog steeds de keuze hebt wanneer u deze wil opeten.

Wanneer? Zaterdag 20 februari van 12u tot 20u en zondag 21 februari van 12u tot 16u. Bestellen is mogelijk t.e.m. zaterdag 12 februari 2021 om 24uur! 

Betaling?
Gelieve het bedrag van de bestelling te storten op volgende rekening met vermelding van: ‘email + Winterresto chiro’
BE83 7340 2459 0115

Bestellen kan via volgende link:
https://forms.gle/GwghGD7W5Z5e6zN59
U krijgt nadat u uw bestelling hebt doorgegeven een mailtje met een samenvatting van wat u besteld heeft. 

Bij vragen kan u ons altijd bereiken via chiroflurk@gmail.com