Kampverslag Speelclub Lokeren 2023

Ramona: de balletjes in tomatensaus met frietjes waren echt lekker! Het was leuk om naar de baby alpaca te kijken. Ik vind de kampdans leuker dan vorig jaar.

Maya: Ik vond het leuk wanneer we het spel speelde toen de leiding hun geheugen kwijt was. Ik vond het heel leuk om naar de alpaca’s te gaan.

Flore: ik vind het heel leuk. Wij zijn naar de alpaca’s geweest.

Myrthe: Ik vond de tomatensoep lekker. Ik vond het spelletje slapende beer leuk om te spelen en tikkertje gevangenis.

Elias Verhelst: ik vond de frietjes lekker. En ik vond het leuk om in plankhouding te staan om ter langst en te winnen. Ik vond het kamp in het geheel al heel leuk. En danku voor de knuffel mama en papa!

Elias Vr: ik vond het leuk in de speeltuin en om naar de alpaca’s en konijnen te kijken. En het was leuk om te kijken naar de baby alpaca.

Nina: ik vond het spelletje vleeshoop leuk. Ik vond de balletjes in tomatensaus lekker.

Jill: Ik vond het legerspel leuk! We kregen gisteren leiding van andere leiders en dat was ook leuk.

Toon: Ik vond de spelletjes in vier teams leuk. Ik vond de boterhammen met chocolade en salami lekker!

Hanna: ik vind het leuk op kamp en het eten is lekker. Ik vond het leuk om naar de alpaca’s te gaan.

Victor: Ik vind zombie bal leuk en het voetballen bij het vrij spel is ook leuk. Ik vind het ook leuk om buiten te spelen.

Cyanne: ik vond de bieptest leuk we moesten veel lopen daarbij. Ik vind het slapen ook heel leuk. Ik vond de tomatensoep en kip curry met rijst super lekker!

Jaylee: Het leukst vond ik de leidingswissel, het waren leuke spelletjes. De platte rust vind ik ook leuk. De desserts zijn lekker!

Lucas: Ik vind het badmintonnen na het avondeten leuk! En de balletjes in tomatensaus met frietjes waren lekker. Ik vind het kamp al heel leuk.

Kobe: ik vind de spelletjes die we spelen heel leuk. Het ochtend eten is het lekkerst. Koningsbal vond ik het leukste spelletjes om te spelen.

Gust: ik vind het eten heel lekker! De bieptest was leuk om te doen. Vleeshoop vond ik ook leuk om te doen.

Oskar: We hebben de alpaca’s eten gegeven. Het eten is lekker! Vleeshoop vind ik ook leuk om te spelen.

Liyana: We zijn naar de baby alpaca gaan kijken. Het spelletje met de ballonnen was echt leuk! Het is hier al super leuk! De kampdans is zooo leuk.

Vik: Het spel in 4 teams was heel leuk. Het eten is lekker.

Leiding: We zijn de alpaca’s eten gaan geven en er is een baby alpaca geboren. We hebben al veel spelletjes gespeeld en nu gaan we het baby spel spelen! De speelclubbertjes worden weer baby’s 😊. De kindjes zijn verrassend flink en het eten gaat soms wat moeizaam maar het eten van de kookouders is wel heel lekker. Gisteren was het als dessert pannenkoeken mmmm! Morgen gaan we op eendaagse, een dag waar we veel gaan stappen maar ook gaan minigolfen. Maar dit weten de speelclubbers nog niet 😊 .

Al de speelclubbers hebben het naar hun zin en de leiding vind  het ook al een heel fijn kamp!         Dikke knuffel van jullie speelclubber. <3