Flurken kampverslag 2023

Hey liefste mama, papa, zus, broer, oma, opa, tante, nonkel,…

Wij hebben al super leuke dingen gedaan. Vandaag moesten we een moord oplossen! De politie had ons een brief geschreven dat we hun moesten helpen. We zijn op stap gegaan om tips te verzamelen en hebben de dader gevonden!

Gisteren was het een legerspelletje en moesten we heel gedisciplineerd zijn. Onze TL Fiebe zat zelf in het leger en we hebben allemaal echte legerdingen moeten doen. In de namiddag kregen we andere leiding, dat was wel eens tof. 😉 We zijn gedoopt geweest en waren heeeeeeel vuil. Gelukkig mochten we daarna wel een lekker warme douche nemen. Op eendaagse zijn we met de auto gebracht naar een binnenspeeltuin omdat het regende. We moesten daarna 14km terug wandelen en amai onze voetjes deden wel wat pijn. Maar we hebben doorgezet en zijn er geraakt! De leiding was super trots op ons.

Naast ons staan er alpaca’s en straks mogen we die eten gaan geven! Ze zijn ook al een paar keer ontsnapt en stonden voor onze tent gras te eten. We hebben zelfs de bevalling van een van de alpaca’s kunnen meemaken! Het eten is super lekker en steeds eten wij ons bord goed leeg. Geloof me, we eten ook groentjes hoor (niet altijd met evenveel zin). 😉

Ondanks de regen amuseren wij ons heel hard. Vandaag schijnt het zonnetje gelukkig wel, dus dat is fijn. Wij missen jullie, maar voordat we het weten zijn wij terug!!

Heel veel regenachtige kusjes, knuffels en groetjes van jullie liefste kindjes